Презентовано досвід роботи з медіаосвіти

Медіатренінг «Розвиток індивідуального компоненту медіакомпетентності вчителя» проведено науково-методичним центром управління освіти Миколаївської міської ради на базі муніципального колегіуму ім. В.Д. Чайки, де були присутні заступники директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти міста.

Директор ММК ім. В.Д.Чайки Січко С.М. ознайомив присутніх з основними напрямками медіаосвітньої експериментальної діяльності закладу, окреслив основні проблеми, здобутки на шляху розбудови української школи. Презентували свій досвід роботи з медіаосвіти ЗОШ №10, 24, 51, гімназії №2.

Учасники тренінгу долучилися до роботи з QR-кодами за інноваційними технологіями, практично створили медіарекламу закладів освіти, провели аналітичну роботу з відеоматеріалами, висвітлили питання протидії медіаманіпуляціям та особливостей роботи в інклюзивних класах.

Також цікавою та корисною була екскурсія до хімічної, фізичної, біологічної та медіа-лабораторій ММК, де вчителі розповіли про особливості експериментальної діяльності закладу.

Творча група заступників директорів висловила щиру вдячність директору муніципального колегіуму Сергію Михайловичу Січку, заступнику директора з науково-методичної роботи Оксані Миколаївні Казаковій, педагогічному колективу за цікавий, корисний, якісно підготовлений захід.

 

Нікуліна Т.І., керівник творчої групи заступників директорів медіашколи
«Від медіаграмотності до медіакультури» міста Миколаїв

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *