ЗНО з географії: все, що треба знати

11 червня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

Випускники шкіл, а також учні та студенти закладів професійної, вищої освіти можуть обрати географію як третій предмет для проходження ДПА у формі ЗНО.

Сертифікаційна робота з географії налічує 54 завдання різної форми:

  • з вибором однієї правильної відповіді (36 завдань), вони будуть оцінені в 0 або 1 бал;
  • на встановлення відповідності (6 завдань). Завдання складаються з основи та двох стовпчиків інформації, позначених цифрами (ліворуч) і буквами (праворуч). Вони будуть оцінені в 0, 1, 2, 3 або 4 бали;
  • відкритої форми з короткою відповіддю (6 завдань). Складається з основи та передбачає розв’язування задачі. Вони оцінюються в 0 або 2 бали;
  • з вибором трьох правильних відповідей із семи запропонованих варіантів відповіді (6 завдань). Завдання складається з основи та семи варіантів, позначених цифрами, серед яких лише три правильні. Оцінюється в 0, 1, 2 або 3 бали.

Нагадуємо майбутнім учасникам #ЗНО: ви можете перевірити стан опрацювання реєстраційних документів ЗНО-2020.
Сервіс «Стан опрацювання реєстраційних документів» розміщено на сайті УЦОЯО у розділі «ЗНО / ДПА».

✅Перевірка здійснюється за номером, який вказаний у контрольно-інформаційному листі.

Випускники шкіл, а також учні та студенти закладів професійної, вищої освіти можуть обрати географію як третій предмет для проходження ДПА у формі ЗНО.

У процесі визначення результатів ЗНО за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал.

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з географії будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників до 24 червня 2020 року.

Джерело: https://vse.ee/cit

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *