Турнір психолого-інтелектуальних ігор “Кодові імена” в гімназії №4

Що наше життя? Гра! Скільки б не було нам років, ми протягом усього життя зберігаємо в собі любов до ігор, які не тільки захоплюють, але і навчають, розвивають логічне мислення, увагу, вміння зосереджуватися та аналізувати інформацію. Для задоволення потреб учнів МГ 4 у цьому виді діяльності психологом нашого закладу Арюпіною С. В. було започатковано клуб «Розвиваюсь граючи», який дуже швидко знайшов своїх прихильників і вже гучно заявив про себе у нашому місті.

Тож 11 березня у стінах гімназії  було проведено свято гри — турнір інтелектуально-психологічних ігор «Кодові імена», який відбувся за ініціативи учасників клубу «Розвиваюсь граючи» та завдяки підтримці адміністрації гімназії. Змагалися між собою 12 команд учнів 7-10 класів та 2 команди вчителів.

Гра була цікавою, емоційно насиченою, у ній вдало поєдналися елементи азартної гри з духом колективізму. Турнір — прекрасний приклад розвитку та демонстрації  креативного мислення. Тут немає однозначно правильного або неправильного, тому кожна команда може чогось навчитися.
Захід проводився з метою залучення дітей до розвитку командної взаємодії, гнучкості та нестандартності мислення, а також з метою попередження комп’ютерної залежності.
У напруженій боротьбі І місце серед команд 7-8 класів здобула команда учнів 8-А класу, серед 9-10 класів перемогу виборола команда 9-Б класу. Переможці були нагороджені грамотами, грою «Кодові імена » та солодким подарунком.

Саме ці дві команди далі змагалися з командами вчителів та, на жаль,  поступилися їм.
Висловлюємо слова подяки  практичному психологу гімназії Арюпіній Світлані Володимирівні за організацію і проведення турніру та за підготовку команд. Також дякуємо всім учителям, які брали участь у заході та допомагали в організаційних питаннях.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *