Безкоштовний подкаст до ЗНО з української літератури

Сайт Освіта.ua разом із Артуром Пройдаковим, який є вчителем з української мови і літератури та одним із найкращих знавців української літератури, продовжують серію подкастів із підготовки до ЗНО.

У коротких випусках подкасту, що розміщуються щотижня, Артур Пройдаков розповідає про особливості творів, які включені до програми ЗНО з української літератури, а також акцентує увагу на особливостях тестових завдань з літератури.

Експерт з підготовки до ЗНО ділиться лайфхаками, що допоможуть отримати додаткові бали під час складання тесту, та розповідає «секрети» тестових завдань з української літератури.

Кожен подкаст присвячений окремому автору, твори якого виносяться на ЗНО, ознайомлює з особливостями та коротким змістом творів, а також розповідає про головні аспекти творів, що необхідно знати учаснику для успішного складання тесту.

Подкасти допоможуть майбутнім учасникам тестування зручно та будь-де готуватись до ЗНО з української літератури.

Вже доступні десять випусків подкасту, що присвячені темі «Фольклор», творам «Повість минулих літ» та «Слово про похід Ігорів», а також творам Григорія СковородиІвана КотляревськогоТараса ШевченкаПантелеймона КулішаІвана Нечуй-ЛевицькогоПанаса Мирного та Івана Карпенка-Карого.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *