Хочете провести випускний з подружжям Обам чи з Опрою? Ютуб та фейсбук допоможуть

Дві великі соціальні мережі вирішили підтримати тих, хто залишився без випускного цього року. Й тепер вони ледь не змагаються за найкращий зірковий склад.

Значна кількість країн світу й досі на карантині. І випускні урочистості вже скасували у низці держав. В Україні #МОН рекомендувало утриматися від проведення будь-який урочистостей. Проте декого це не влаштовує. Батьки, учні, студенти хочуть цього свята. Й соціальні мережі придумали чудове вирішення цієї ситуації.

Вже 15 травня о 21:00 за київським часом фейсбук у своїй мережі та в інстаграмі розпочне трансляцію #Graduation2020. Свої напутні поради випускникам виголосять телеведуча Опра Вінфрі, співачка Аквафіна, а співати для гостей свята буде Майлі Сайрус.

Після завершення трансляції, відео буде доступне у Facebook Watch. І, якщо ви навіть не будете святкувати свій випускний разом з фейсбуком, ви можете влаштувати своє свято на цій же платформі. Для цього соцмережа вже створила спеціальний функціонал. Ба більше, з 11 травня інстаграм теж відкриє розширений функціонал спеціально для випускників: відлік часу до випуску, святкові стікери, AR-ефекти та спеціальну кришмітку #Graduation2020.

Та якщо вам не до вподоби фейсбук чи його зіркові гості, вже 6 червня ви можете відсвяткувати свій випускний в ютубі. О 22:00 мережа розпочне трансляцію свого випускного.

Повну програму ютуб-випускного буде оголошено 17 травня – після випускного фейсбука. Та вже відомо, що своє напуття випускникам виголошуватиме Барак та Мішель Обами. В програмі ютуб-свята ви також зустрінете головного виконавчого директора Google Inc. Сундара Пічаї, правозахисницю Малалу Юсафзай, співачку Леді Гагу, директора ЦРУ Роберта Гейтса.

А серед запрошених гостей ютубу музиканти Chloe x Halle, Зендая, Кері Вашингтон тощо.

Тож тепер ви маєте аж два варіанти, як провести своє свято грандіозно та вберегти своє здоров’я в часи пандемії.

Джерело

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *