Відбулось зовнішнє оцінювання з фізики

В Україні триває другий тиждень проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. У четвер, 02 липня відбулось тестування з фізики.

Тест з фізики складався з 38 завдань, на виконання яких учасникам було відведено 180 хвилин.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з фізики.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, дорівнює 64 балам.

З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 03 липня будуть опубліковані правильні відповіді на завдання тесту. Див. розділ Відповіді на тести ЗНО.

Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з фізики відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО не пізніше 16 липня. Цього ж дня будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з фізики у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 17 липня.

Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів з фізики.

Учасники тестування, які не змогли взяти участь в зовнішньому оцінюванні через об’єктивні причини, можуть до 08 липня подати до регіонального центру оцінювання якості освіти заяву про участь у додатковій сесії ЗНО.

Додаткова сесія ЗНО у 2020 році відбудеться з 23 липня до 11 серпня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *