Як навчати школярів основної та старшої школи під час дистанційного та змішаного форматів – оприлюднено фінальний модуль онлайн-курсу для вчителів

Сьогодні, 15 вересня 2020 року, оприлюднено четвертий модуль онлайн-курсу про дистанційне та змішане навчання у школах і профтехах. Модуль, який є фінальним, присвячено методам навчання у дистанційному та змішаному форматі школярів основної та старшої школи. Пройти його вже можна за посиланням.Заняття модуля присвячено підходам до формування компетентностей учнів основної і старшої школи та особливостям оцінювання учнів 5-11 класів під час дистанційного та змішаного форматів.

Модуль містить відео, тестові завдання й інтерактивні вправи, корисні матеріали і добірки тематичних статей. Наприкінці модуля учасники пройдуть підсумкове тестування, а також фінальний тест всього курсу.

Нагадаємо, онлайн-курс про дистанційне і змішане навчання для педагогів і керівників закладів загальної середньої та професійно-технічної освіти стартував 25 серпня 2020 року.

Курс розроблений МОН спільно зі студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Швейцарії в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти”, який впроваджується Консорціумом ГО “DOCCU – Розвиток громадянських компетентностей в Україні” та Цюріхського педагогічного університету (PH Zurich, Швейцарія).

При підготовці курсу використані матеріали посібника “Організація дистанційного навчання в школі. Методичні рекомендації”, розробленого ГО “Смарт освіта” за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *