Мicrosoft допоможе школам проводити онлайн уроки

Міністерство освіти і науки та «Майкрософт Україна» досягли домовленостей щодо допомоги українським закладам освіти в налагодженні процесу проведення онлайн занять.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства освіти і науки.

За інформацією освітнього відомства, домовленість з «Майкрософт Україна» досягнута у зв’язку зі значним поширенням COVID-19.

Планується, що українські заклади освіти зможуть налагодити процес проведення онлайн занять безкоштовно, застосовуючи центр командної роботи Microsoft Teams for Education.

Наразі цей сервіс включає в себе можливість організації віртуальних класів, онлайн-уроків та онлайн-засідань педагогічних рад.

Також сервіс надає можливість створення закритих чатів для спілкування, здійснення відеоконференцій за участі 300 учасників, завантаження матеріалів та можливість ділитися ними.

Окрім того, використовуючи сервіс, освітяни зможуть створювати цифрові зошити і журнали успішності, планувати завдання, контролювати їх виконання, здійснювати оцінювання, формувати електронний розклад, систематизувати навчальні матеріали тощо.

У Міністерстві повідомляють, що зараз також відбуваються перемовини з іншими компаніями щодо забезпечення закладів освіти різними безкоштовними інструментами дистанційного навчання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *