ЗОШ №31: онлайн-педрада щодо можливостей соціально-емоційного та етичного навчання (СЕЕН)

23 листопада відбулася онлайн-педрада, присвячена можливостям соціально-емоційного та етичного навчання (СЕЕН) у період випробувань.

В інтерактивній формі обговорили особливості навчання в умовах Covid-19 та почуття, які переживають наші учні. Застосувавши практику СЕЕН “Що не скасували?”, кожен усвідомив, що карантинні обмеження почасти відкривають нові можливості – для спілкування з близькими, для заняття улюбленими справами. Варто лише дослухатися до свого “Я”! Пригадали основні принципи гідності та запропонували нові значення цього багатогранного поняття. Обговорили й крутезні ініціативи Щедрого вівторка – усесвітнього руху добрих справ. Без спойлерів, але за тиждень очікуйте справжнє свято доброти, сповнене креативих челенджів та маленьких приємностей.

Формат засідання педради зумовив застосування інтерактивних форм роботи. Тож педагоги не лише дізналися про СЕЕН, поглибили свої знання про цей освітній напряму але й відпрацювали цікаві онлайн-інструменти, з-поміж яких додатки гугл: дошка jamboard, браузерний додаток для презентацій Pear Deck, сервіс для створення інтелект-карт онлайн Coggle; Mentimeter – ресурс для зворотного зв’язку в режимі реального часу. 

Попереду багато викликів, але команда педагогів Миколаївської ЗОШ № 31 до них готова!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *