Перша українська гімназія ім. М. Аркаса відзначила 27-у річницю (157-у з історичної дати заснування закладу)

Відповідно до карантинних вимог у актовій залі для учнів 1(5)-х класів пройшла посвята в гімназисти. На святковому концерті пролунали виступи 1(5)-х та 7(11)-А класу, танцювального колективу “Дивоцвіт” (кер. Дмитрієва В.В.), вокальних ансамблів “Джерельце ” та “Краяни” (кер. Козка Т.В.), читались вірші про гімназію у виконанні авторів, вітальні телеграми від колишніх випускників, батьків гімназистів.Було урочисто встановлено кошик з квітами біля скульптурної фігури М. М. Аркаса.
Протягом дня по радіо звучали святкові українські пісні, привітання. Нагороджені грамотами переможці І етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад, загальногімназійного конкурсу читців “Гімназійні візерунки”.
Учні 1(5)-3(7)-х класів привітали усіх святковими стіннівками, а гімназисти 4(8)-6(10)-х класів записали відеопривітання, які транслювалися на перервах у холі гімназії. 3(7)-і класи влаштували виставку своїх поробок, а п’ятикласники взяли участь у відкритті виставки картин миколаївської художниці Савенко Інни Вікторівни, яка є засновником і керівником проєкту “Drawing Withice”, в арт-галереї гімназії (за участю Крика Д. О., методиста МОІППО).
Крім того. учні 4(8)-6(10) -х класів проводили заходи у своїх колективах. Усі бажаючі мали змогу зробити світлину біля фотозони.
Під керівництвом учителя інформатики Старунської І. П. було створено ще один сайт гімназії.
Подбали і про зміцнення матеріально-технічної бази: для кабінету-світлиці українського побуду за благодійні кошти купили й встановили сучасний телевізор.
Управління освіти Миколаївської міської ради виділило значні кошти й до Дня гімназії для безпеки учасників освітнього процесу встановлено блискавкозахист будівлі. Свято відбулося!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *