ЗОШ №28: Ми тебе не забули, Тарасе!

З метою вшанування пам’яті та відзначення 207-ї річниці від Дня народження Т.Г.Шевченка 9 березня в ЗОШ №28 відбулися цікаві заходи.

Розпочався день урочистою лінійкою «Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття» та інформаційними хвилинками «Незабутній Шевченко».

Здобувачі освіти 5-11-х класів узяли участь у І етапі міського конкурсу читців «Нас єднає Тарасове слово», поринувши із захопленням у світ творів Великого Кобзаря.

З метою вдосконалення медіакомпетентностей серед шестикласників було проведено гру-квест «Великий Кобзар» та інформдайджест «Пізнавальна Шевченкіана».

Здобувачі освіти 7-х класів, аналізуючи твори поета, підібрали тематичні крилаті вислови Т.Г. Шевченка для вернісажу «Лунай, величне наше слово!».

Під час віртуальної відеоекскурсії «Шевченко – художник» учні 8-9-х класів мандрували Шевченківськими місцями, ознайомившись з різними етапами життя та його живописною спадщиною.

Щиро та проникливо звучала поезія Кобзаря від десятикласників під час онлайн-марафону «У серці кожного Шевченко» біля пам’ятника Тараса.

Укотре спиняємося перед величчю Генія, вчитуємося, вдумуємося та вслуховуємося в його безсмертного «Кобзаря»!

 

Методичне об’єднання
освітньої галузі «Мова та література»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *