ЗОШ №28: Ерудити професій

«Мета життя – самовираження.
Проявити у всій повноті свою сутність –
ось для чого ми живемо»
(О. Уайльд)

Щорічно перед практично всіма випускниками постає питання: «Ким бути?», «Яку професію обрати?», «До якого закладу вступити?», «Які іспити обрати?» та інші питання, що хвилюють не тільки здобувачів освіти, а і їх батьків.
Щоб допомогти учням зорієнтуватися у величезному різноманітті професій щорічно представниками учнівського самоврядування ЗЗСО №28 проводиться профорієнтаційний захід «Ерудити професій» під час якого здобувачі освіти 9-11-х класів представляють певну професію, беруть участь в інтелектуальних та веселих змаганнях на знання фаху, професій та спеціальностей.

У зв’язку з карантинними обмеженнями цього року даний захід у ЗЗСО №28 пройшов у формі тренінгу, до якого долучилися лідери 8-11-х класів та їх заступники.
16 березня здобувачі освіти мали змогу більше дізнатися про найпрестижніші вузи України та інших країн Європи та Америки, ознайомитися з системою, перевагами та недоліками навчання, дізнатися більше про найбільш топові професії сучасності.

Всі учасники з користю провели час і, озброївшись цікавою та потрібною інформацією, домовилися про проведення подібних тренінгів на рівні свої класів, адже для того, щоб мати щасливе майбутнє, треба планувати його вже сьогодні!