Пробне ЗНО-2021: пройдіть онлайн-тест з української мови

osvita.ua

10 квітня у більшості регіонів для майбутніх учасників зовнішнього незалежного оцінювання було проведено пробне тестування.

Цього року, через епідемічну ситуацію, кожен учасник мав можливість обрати для проходження пробного ЗНО лише один з тестів із запропонованого переліку.

Освіта.ua пропонує усім бажаючим дистанційно пройти тест пробного ЗНО з української мови, а також з української мови і літератури, що були запропоновані для виконання учасникам пробного ЗНО 10 квітня.

В онлайн-тесті використані завдання тестових зошитів, що виконували учасники пробного тестування.

Запропоновані тести також містять правильні відповіді на завдання тестів, що надасть можливість дистанційно оцінити власний рівень знань.

Спосіб виконання всіх завдань в онлайн тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Загальна кількість завдань тесту з української мови – 40, на їх виконання учасникам відведено 150 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з української мови, правильно виконавши всі завдання, становить 74 бали.

ПРОБНИЙ ОНЛАЙН-ТЕСТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

Загальна кількість завдань тесту з української мови і літератури – 67, на їх виконання учасникам відводиться 210 хвилин.

Максимальна кількість тестових балів, що може отримати учасник тесту з української мови і літератури, становить 116 балів.

ПРОБНИЙ ОНЛАЙН-ТЕСТ З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ І ЛІТЕРАТУРИ

Окрім тестів пробного ЗНО 2021 року, на сайті ЗНО онлайн також розміщені всі інші онлайн-тести з української мови та літератури, що були запропоновані для виконання абітурієнтам, починаючи з 2006 року.