Пробне ЗНО-2021: пройдіть онлайн-тест з математики

Освіта.ua пропонує усім охочим пройти онлайн-тест пробного ЗНО з математики, що був запропонований для виконання учасникам пробного ЗНО, яке 10 квітня відбулось у більшості регіонів України.

В онлайн-тесті використані завдання тестового зошита, з яким працювали учасники пробного тестування.

Запропонований тест також містить правильні відповіді на завдання, що надає можливість дистанційно оцінити власний рівень знань.

Спосіб виконання всіх завдань в онлайн тестах максимально наближений до реального тесту, а форма відповіді відповідає виду, що пропонується абітурієнтам у бланку відповідей під час проходження реальних тестів ЗНО.

Загальна кількість завдань тесту з математики – 34, на їх виконання учасникам відведено 210 хвилин.

Під час підготовки до ЗНО варто пам’ятати, що результат виконання завдань №1-26, 30 та 31 за бажанням випускника буде зарахований як державна підсумкова атестація з математики для тих учнів, студентів закладів освіти, які 2021 року завершують здобуття повної загальної середньої освіти, вивчали математику на рівні стандарту й вирішили складати атестацію у формі ЗНО та отримати оцінку за ДПА в атестат про повну загальну середню освіту.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО, правильно виконавши всі завдання №1-26, №30 та №31, що будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація на рівні стандарту, становить 50 балів.

Результат виконання завдань всього тесту за бажанням учасника може бути зарахований як державна підсумкова атестація з математики для тих учнів, які вивчали математику на профільному рівні та прийняли рішення складати підсумкову атестацію у формі ЗНО. Саме він також буде використовуватися під час прийому до закладів вищої освіти України.

Максимальна кількість тестових балів, що може отримати учасник тесту з математики, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, становить 67 балів.

ПРОБНИЙ ОНЛАЙН-ТЕСТ

Окрім тесту пробного ЗНО 2021 року, на сайті також пропонуються інші онлайн-тести з математики, що були запропоновані для виконання абітурієнтам впродовж минулих років.