ЗОШ №47: Тиждень біології

Біологія — це наука про живі організми. Діти вивчають все розмаїття процесів навколишнього тваринного і рослинного світу, а також особливості будови людського тіла.
У нашій школі останній тиждень квітня був присвячений саме цій науці.
Учням та батькам було запропоновано взяти участь у біологічній вікторині, в якій проявили себе учні 6-их та 7-их класів.
26 квітня весь світ відзначав Міжнародний День пам’яті Чорнобильської трагедії. Учні та вчителі нашої школи долучитись до акції #Chornobyl_35. На своїх сторінках соціальних мереж розмістили фото, які спонукають людей до шанобливого ставлення до природи і запобігання техногенних катастроф, схожих на аварію на Чорнобильській АЕС.
Також учням було запропоновано долучитися до фоточеленджу “Мій вірний друг”, суть якого – зробити фото свого домашнього улюбленця і поділитись ним. Учні 6-8 класів активно долучилися до челенджу. Познайомитись із пухнастиками наших дітей можна, переглянувши відео “Мій друг”.

Учні нашої школи долучились до акції “Happy мяу для Мурчика”. Діти зібрали корм та іграшки для безпритульних тварин, які передали до зоозахисної організації “Фенікс”.

В рамках тижня у групах учням та батькам були запропоновані біологічні ребуси. Всі з великою цікавістю долучились до їх розв’язання.