Опубліковані відповіді на тести ЗНО з іноземних мов

Опубліковані правильні відповіді до завдань тестів зовнішнього незалежного оцінювання з німецької, французької та іспанської мов, проведення яких відбулось у понеділок 24 травня.

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З ІСПАНСЬКОЇ МОВИ

Використовуючи правильні відповіді на завдання тестів з німецької, французької та іспанської мови, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдань відкритої форми.

За вибором випускника результат виконання завдань сертифікаційної роботи може бути зарахований як державна підсумкова атестація з німецької, французької або іспанської мови.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з іноземної мови, правильно виконавши всі завдання, дорівнює 72 балам.

Офіційне оголошення результатів тестування з іноземних мов відбудеться не пізніше 18 червня 2021 року.

При оголошенні офіційних результатів ЗНО з іноземних мов також будуть оприлюднені таблиці переведення тестових балів у шкалу від 100 до 200 балів і шкалу 1-12 балів.

Результати за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані закладам освіти для визначення оцінки за державну підсумкову атестацію для тих випускників, які виявили бажання отримати оцінку ДПА за результати ЗНО.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО  З НІМЕЦЬКОЇ МОВИ

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО  З ФРАНЦУЗЬКОЇ МОВИ

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО  З ІСПАНСЬКОЇ МОВИ

Для отримання оперативної інформації про перебіг ЗНО та вступної кампанії приєднуйтесь до сторінок Вступна кампанія в Telegram або Абітурієнт і Освіта.ua у Facebook.