Опубліковані відповіді на тести ЗНО з української мови та літератури

osvita.ua

Опубліковані правильні відповіді до завдань тестів зовнішнього незалежного оцінювання з української мови й української мови та літератури, що були проведені у вівторок, 1 червня.

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

ПРАВИЛЬНІ ВІДПОВІДІ НА ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ

Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування мають можливість визначити власний тестовий бал за всіма завданнями тесту, окрім завдання відкритої форми.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з української мови, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 74 балам.

Максимальна кількість тестових балів, яку може отримати учасник ЗНО з української мови та літератури, правильно виконавши всі завдання тесту, дорівнює 116 балам.

Офіційне оголошення результатів тестування з української мови й української мови та літератури відбудеться не пізніше 24 червня 2021 року.

При оголошенні офіційних результатів ЗНО з української мови та літератури також будуть оприлюднені таблиці переведення тестових балів у шкалу від 100 до 200 балів і шкалу 1-12 балів.

Результати тестів за рейтинговою шкалою від 100 до 200 балів використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вишів.

Результати за шкалою від 1 до 12 балів будуть надіслані закладам освіти для визначення оцінки за державну підсумкову атестацію для тих випускників, які виявили бажання отримати оцінку ДПА за результатами ЗНО.

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ

ЯК РОЗРАХУВАТИ БАЛ ЗНО З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ТА ЛІТЕРАТУРИ