На інформаційних сторінках учасників розміщено результати ЗНО з хімії

vseosvita.ua

В УЦОЯО зазначають, що 10,8% від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з хімії, не подолали поріг «склав/не склав».

Результати зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з хімії уже розміщені на інформаційних сторінках учасників. Про це інформує Український центр оцінювання якості освіти.

Також учасники тестування можуть завантажити картки результатів і скан-копії бланків відповідей з цих предметів.

Нагадаємо, що тестування з хімії відкривало основну сесію ЗНО та пройшло 21 травня.

За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з хімії взяли 9885 осіб, що становить 77,6 % від загальної кількості зареєстрованих.

Тест з хімії містив 52 завдання. Учасник ЗНО, за умови правильного виконання усіх завдань мав можливість отримати 74 тестових бали.

Пороговий бал «склав/не склав» для тесту ЗНО з хімії був встановлений експертною комісією на рівні 14 тестових балів.

В УЦОЯО зазначають, що 10,8% від загальної кількості осіб, які брали участь у тестуванні з хімії, не подолали поріг «склав/не склав».

У разі виникнення сумніву щодо правильності встановлення результату учасник зовнішнього незалежного оцінювання може подати апеляційну заяву в письмовій формі до Українського центру оцінювання якості освіти. Останній день для подачі апеляційних заяв – 8 червня.

Ознайомитися з таблицями переведення тестових балів у рейтингову оцінку (за шкалою 100−200 балів) і таблицями відповідності тестових балів оцінкам рівнів навчальних досягнень (за шкалою 1–12 балів) можна в розділі «ЗНО-2021. Хімія».


Ваш надійний помічник у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання – «Тренажер ЗНО» від «Всеосвіти». Це сучасний онлайн-сервіс, який допоможе не лише перевірити знання теоретичного матеріалу, але й виховати уважність, вдумливість, а також навчить правильно розподіляти свій час. Зручний функціонал надасть змогу самостійно регулювати темп проходження тестів та обирати необхідний формат підготовки. Після проходження тестів ви зможете проаналізувати свою успішність завдяки автоматичній статистиці результатів.

На вас чекає приємний сюрприз! Оформлюйте передплату та отримуйте унікальні інформаційні флешкартки у подарунок! Вони доступні також в онлайн-форматі, тож ви значно зекономите ваш час і зможете підготуватись до тестування будь-де!

Тренуйтесь за посиланням: https://vseosvita.ua/zno

Журналіст:
Паламарчук Юлія Вікторівна