Відбулись семінари-практикуми «Впровадження електронних журналів»

За рекомендацією колегії управління освіти Миколаївської міської ради від 25.08.2021 та відповідного рішення педагогічної ради в частині закладів загальної середньої освіти (далі – ЗЗСО) з 1 вересня 2021 року запроваджено ведення «електронного класного журналу» на платформі NZ.ua.

За ініціативою Центру професійного розвитку педагогічних працівників Миколаївської міської ради (далі – ЦПРПП) протягом чотирьох днів (21-24 вересня 2021 року) на базі МЗОШ №19 було проведено низку семінарів-практикумів для заступників директорів закладів загальної середньої освіти «Впровадження електронних журналів в освітнє середовище».

Мета: розвиток професійної компетентності педагогів і підвищення рівня обізнаності з питань використання електронних журналів в освітньому процесі.

Олександр Василишин, консультант ЦПРПП, репрезентував електронний журнал на порталі “Нові знання” та поділився досвідом використання його в навчальному процесі.

Вирішено ключові питання

  • Підключення закладу освіти до порталу.
  • Адміністрування електронного журналу.
  • Надання доступу вчителям на порталі.
  • Надання доступу батькам і дітям на порталі.
  • Створення та робота з електронними журналами.
  • Інше…

Учасники заходу ставили багато запитань, що свідчить про зацікавленість темою, її актуальність; висловили побажання щодо нових зустрічей.

Захід проведено з дотриманням протиепідемічних заходів.

ЦПРПП висловлює подяку своєму партнерові в особі директора МЗОШ №19 Олексію Ільїну за надання техпідтримки.

 За інформацією ЦПРПП