Оголошені дати проведення пробного ЗНО у 2022 році

osvita.ua

В Українському центрі оцінювання якості освіти оприлюднили дати проведення пробного ЗНО у 2022 році.

19 березня 2022 року відбудеться пробне тестування з української мови та української мови і літератури.

Тестування з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) відбудеться 26 березня 2022 року.

У день проведення пробного ЗНО кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Результати пробного ЗНО-2022 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках.

Так, 25 березня буде оприлюднено результати з української мови, української мови і літератури, а 1 квітня з усіх інших навчальних предметів.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО-2022 триватиме з 5 до 22 січня 2022 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Як відомо, участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні надає можливість майбутнім вступникам ознайомитись з процедурою проведення та відчути атмосферу «реального» тестування. Тестові завдання ПЗНО є аналогічними з тими, що використовуються під час зовнішнього оцінювання.

Важливо! Результати пробного ЗНО не будуть зараховані як оцінки за державну підсумкову атестацію та не будуть використані для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

БІЛЬШЕ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ЗНО