Курс для вчителів про доброчесність – як зареєструватися та отримати сертифікат

nus.org.ua

Команда Офісу розбудови доброчесності при НАЗК запустила навчальний курс для вчителів про доброчесність “Прозора школа”.

Зареєструватися на нього можна за цим посиланням.

Курс розроблено спільно з Освітнім омбудсменом Сергієм Горбачовим, громадськими організаціями “Едкемп Україна” та “Смарт Освіта”.

У курсі зібрані знання про доброчесність, запобігання корупції та інструменти для вчителів, що вже апробовані й довели свою ефективність та які можуть допомогти формувати доброчесне середовище. Окрім учителів, курс підійде керівникам шкіл, батькам та всім іншим, кого цікавить тема доброчесності у школі.

Курс складається з двох блоків. Перший – електронний посібник, який містить навчальні матеріали про доброчесністіь корупцію та інструменти забезпечення доброчесного шкільного середовища. У посібнику є інтерактивна частина, яка допоможе поглибити знання та перевірити засвоєння інформації.

Другий блок є – тестування. Його потрібно пройти після навчання для перевірки засвоєних знань. Якщо ви дасте правильну відповідь мінімум на 80% запитань, то зможете отримати сертифікат про успішне проходження навчання.