Просто про IT: ELEKS та nus.org.ua запускають освітній серіал для школярів та студентів

nus.org.ua

Освітній серіал “Просто про ІТ” розповідатиме простими словами про різні напрями та можливості цієї сфери.

Подивитися пілотну серію можна за цим посиланням або нижче. А тут можна пройти опитування, яке вплине на зміст нових серій.

Спікерами серіалу будуть спеціалісти ELEKS із понад 5-річним досвідом роботи. Вони розкажуть про те, в яких ІТ-професіях можна розвиватися та як і де здобувати необхідні для сфери навички. Кожна серія ґрунтуватиметься на реальному досвіді людей.

У першій серії Орест Дмитрасевич розповідає про позицію проєктного менеджера та свій шлях до неї. Він переконаний, що проєкти – це не лише про роботу, а взагалі про все, що ми робимо й що нас оточує.

У наступних епізодах розкажемо про бізнес-аналіз, продуктовий дизайн, клієнтську підтримку й не тільки. В опитувальнику ви також можете залишити свої побажання щодо тем майбутніх епізодів. Чекайте на наступний випуск у січні.

ELEKS – міжнародна інженерна інноваційна компанія, яка вже 30 років надає послуги з розробки програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості в галузі технологій. У компанії працюють 2000+ висококваліфікованих спеціалістів і є представництва в Естонії, США, Канаді, Німеччині, Польщі, Великобританії, Швейцарії, Японії та ОАЕ.

Фото: ELEKS