У місті Миколаєві визначилися з датою завершення навчального року

У школах міста Миколаєва планують завершити навчальний рік 3 червня 2022 року. Таке рішення прийняли сьогодні на нараді з керівниками закладів загальної середньої освіти міста.

Нагадаємо, що цьогоріч скасована державна підсумкова атестація для учнів 4, 9 та 11-х класів. Разом з цим змінено формат проведення зовнішнього незалежного оцінювання. Натомість в умовах воєнного стану запроваджено національний мультипредметний тест, який відбудеться онлайн і міститиме завдання з трьох предметів: української мови, математики, історії України.

Видача документів про освіту для випускників 9 та 11-х класів запланована з 10 червня, для випускників 4-х класів з 17 червня.

Звертаємо увагу, що паперова копія документа про здобуту початкову освіту видаватиметься закладами освіти на підставі заяви одного з батьків або інших законних представників учнів (п.5 р.ІІІ наказу МОН від 02.07.2021 ✔️767).

Додаткова інформація щодо дати видачі документів про освіту буде розміщена на офіційних сайтах та у соцмережах закладів освіти міста Миколаєва.