Оберіг-свічка, народжена для захисників за ініціативою учителів-батьків-учнів Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича

Вогники від свічок, які гріють потужною енергією і освітлюють життя в окопах💡, – символ нашої віри в те, що ми причетні до наближення Перемоги над ворогом💪, що ми дотичні до кожного, хто не просто свічку візьме до рук, щоб зігрітися, а до нашого оберега доторкнеться, який захистить і зігріє🙏.
Ініціативою учителів-батьків-учнів Миколаївського ліцею імені Олега Ольжича створено хаби — миколаївський і одеський “На хвилях вдячності і підтримки”, – очільники яких організувалися у центри створення окопних свічок, котрі через волонтерів поїхали на фронт🚐, дбайливо перекладені в’язаними шкарпетками🧦, домашньою випічкою🍪, ліками, цукерками і листівками від дітей💌. Невсипущі трудівниці Світлана Зінченко, Юлія Яковлева, Олена Сіренко, Оксана Руденко, Юлія Вус постійно тримають зв’язок між усіма📱📲, дотичними до благородної справи, хоч і розкиданими Україною (тому співпраця ще й у навігації між усіма містами нашої країни)📑. Із особливою відповідальністю у Миколаєві до справи взялися родина Хамруків із сином Ростиславом, Бершацьких із донькою Катрусею, Хрущів, Старжинських, Дмитришиних, Теслюк Даринка, Смєлов Дмитро, Орешко Катруся, Богданова Валерія, Васильков Максим із Оксаною Василівною Руденко, родина Сіренко Олени Анатоліївни, Лілії Іванівни Баришник🪔, а з Одеси із неймовірною любов’ю їхали в’язані шкарпетки Світлани Миколаївни Зінченко🧦, щоб зігрівати ніжки, яким ще довго треба топтати ряст. Не лишаються осторонь і ліцейна родина, яка не може долучитися до виготовлення свічок, підтримуючи фінансово благодійні справи🧮, які координує п. Юлія Вус, п. Тетяна Хрущ, підтримуючи ЗСУ ліками, комплектуючи пакуночки зі смаколиками, дбаючи про матеріал для свічок📩. Наші невтомні майстрині і випічку встигають створити: родина Романа Романчука і Вікторія Руденко печиво із щирістю дбайливо вклали до окопних свічок.
Юлія Вікторівна Яковлева зі своїми учнями створює захисні обереги💙💛, які, традиційно вірять майстрині, урятують і убережуть від ворога.
Одеський хаб об’єднав зусилля родин із різних міст, долучивши і одеситів, які підтримують ресурсами для свічок та шкарпеток. Географія матеріальної допомоги широка, об’єднана вузловими місцями, звідки відправлялася ресурсна підтримка (це Хмельницький – Фінляндія-Чернівці-Одеса), яка поширюється Донецьким шляхом, а через Миколаївський хаб – на Херсонський фронт.
Справа, яку розпочала Ольжичева родина, об’єднує і додає впевненості, бо допоки ми маємо зв’язок із усіма, хто гріється від тепла наших свічок, доти триває життя💫. Наші свічки не закінчаться, якщо свічковий гурт однодумців буде збільшуватися . Долучайтеся до наших хабів і наближаймо Перемогу освітянськими руками учнів-учителів-батьків, які знають справжню цінність окопної свічечки💥
Авторка відео Олена Сіренко