Онлайн-платформа iLearn безоплатно підготує абітурієнтів до НМТ-2023

ГС «Освіторія» запустила серію безоплатних вебінарів на онлайн-платформі iLearn для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2023. Вебінари проведуть досвідчені експерти-предметники, зокрема переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.
На платформі iLearn від ГС «Освіторія» вже традиційно розпочалась серія вебінарів для підготовки до НМТ-2023. За весь час платформою iLearn скористалися вже понад 260 тисяч українських учнів для підготовки до вступу до омріяних вишів.
Щотижня на iLearn будуть проводитись онлайн-заняття з чотирьох предметів: української мови, історії України, математики та англійської. Учні та учениці зможуть не лише повторити матеріал, але й поставити запитання викладачам, та перевірити свої знання через тестування на платформі. Вебінари будуть тривати впродовж чотирьох місяців, безпосередньо до червня та часу складання НМТ.
До команди експертів iLearn цього року долучилися: переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков для української мови та Лілія Чиж, викладачка Green Country, для англійської мови. За вебінари з історії України та математики вже третій рік поспіль продовжать відповідати Артур Бабенко та Юрій Захарійченко.
Розклад, а також вебінари можна переглянути на платформі iLearn.org.ua.
iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що допомагає випускникам шкіл безплатно підготуватися до вступних випробувань — таких як НМТ (Національного Мультипредметного Тесту) або ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання). На платформі iLearn доступні різноманітні матеріали для навчання — від відеокурсів до тренажерів і тестів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.