Досвід вчителя МЗОШ №57 представлено в Стокгольмі

21 лютого 2023 року в Стокгольмі, Швеція відбулася VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Application of knowledge for the development of science», на якій представлено досвід Миколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №57 імені Т.Г.Шевченка. В секції «PEDAGOGICAL SCIENCES» представлено роботу закладу «ON THE FEATURES OF THE ORGANIZATION OF PRIMARY SCHOOL STUDENTS’ EDUCATION UNDER THE EXPERIMENTAL PROGRAM “INTELLECT OF UKRAINE” IN WARTIME CONDITIONS».
У роботі вчителя Галини Ткаченко висвітлено особливості впровадження експериментальної програми «Інтелект України» в початковій школі в умовах воєнного часу. Проєктом передбачено систему заходів, спрямованих на формування в учнів дослідницької компетентності в єдності всіх її компонентів, створення умов для розвитку в учнів особистісних якостей пізнавальних процесів та уваги, здатності до ефективної навчально-пізнавальної діяльності, опанування учнями на теоретичному й практичному рівнях теорії розв’язання винахідницьких задач.
Тези наукового дослідження, проведеного на базі школи, опубліковано у збірнику виступів VІІ Міжнародної дистанційної науково-практичної конференції.