Звітний концерт «зразкової» хореографічної студії «Пірует» Будинку вчителя

Справжнє свято танцю – творчий звіт креативного, неординарного колективу «зразкової» хореографічної студії «Пірует» (керівники – Марина Чумак і Альона Васильєва) відбувся на сцені концерт-холу «Юність».

Творча програма колективу підготовлена у дружній співпраці його керівників, вихованців за підтримки батьків.

Шлях до концерту пройшов через перемоги на конкурсах різних рівнів, копітку працю, наполегливість.

Динамічно, професійно й талановито були представлені усі напрямки хореографічного жанру, що вразили публіку своїм розмаїттям: танцювальні композиції на всі смаки, різнобарв’я стилів, яскраві костюми, а головне – дитяча творчість, помножена на їх талант і підкріплена досвідом його керівників.

Концерт, який подарували юні артисти промайнув на одному подиху, а виступи юних талантів та керівників колективу супроводжувалися гучними оплесками глядачів та вигуками «Браво!». Були й такі приємні моменти, як подарунки. Їх отримали усі діти-артисти.

Як і завжди блискуче виступили на сцені учасники (від наймолодших до  старшої групи) «зразкової» хореографічної студії «Пірует».

Високим рівнем майстерності порадували солісти студії (їх було багато) – переможці обласних, Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів.

Аншлаг у залі, щирі оплески та шалена енергія, що йшла від вихованців зі сцени – творчий заряд для них на майбутні виступи!!!