Тімбілдінг – ефективна взаємодія в СЮТ

Педагоги міської станції юних техніків провели заняття Школи педагогічної майстерності з теми «Тімбілдінг – ефективна взаємодія учасників освітнього процесу».

Вміння працювати в команді – це одна з ключових компетентностей, що вимагають роботодавці від своїх підлеглих зараз і, спираючись на дослідження професій майбутнього, будуть вимагати і надалі.

Мрією будь-якого керівника гуртка є колектив, яким можна пишатися: згуртований і дружний, готовий працювати для досягнення спільних цілей.

І для його формування педагоги впровадили метод тімбілдінгу, досвід використання якого був презентований на прикладах проєкної діяльності (Арт-проєкт для батьків «Мамина мануфактура»), досвіді гуртків початкового технічного моделювання (керівники Гурська І.М., Козаченко Т.І.), «Виготовлення сувенірів» (керівник Капошко О.М.), «Основи інформаційних технологій» (керівник Дудник Т.В.) та студії «ФотоКрок» (керівник Гузій І.С.).

Педагоги були запрошені на «ігровий майданчик», де спробували корисні та цікаві ігри на знайомство, командоутворення, активізацію діяльності та підведення підсумків.

Педагоги зазначили, що захід був цікавим, актуальним і корисним.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *