«Барвінок» звітував на присвоєння звання «Народний художній колектив»

Відповідно до Положення про почесні звання «Народний художній колектив» і «Зразковий художній колектив» та з метою оцінки рівня майстерності в Палаці творчості учнів відбувся творчий звіт «Зразкового художнього колективу» фольклорного гурту «Барвінок» (кер. Квітка Ірина Сергіївна) на присвоєння звання «Народний художній колектив».

Творчий звіт — свято народно-етнографічного мистецтва, головна подія колективу, шлях до якої лежить через кропітку працю, наполегливість, любов до рідного краю. Під час звіту колектив представив фольклорні й музичні  композиції, театралізовані фольклорно-обрядові дійства, обрядово-побудові картини, що були зібрані у фольклорних експедиціях Миколаївщиною та півднем України.

Глядачі мали змогу поринути в атмосферу календарних свят, гулянь і забав, спостерігаючи за чарівним дійством, яке відбувалося на сцені, занурюючись в атмосферу давніх часів. Усі номери (сольні, дуети, тріо, ансамблі, масові сцени) були представлені на високому виконавському рівні з емоційною насиченістю та народною інтонацією.

Відповідно до протоколу, оглядова комісія порушує клопотання перед Міністерством освіти і науки України про присвоєння почесного звання «Народний художній колектив» фольклорному гурту «Барвінок».

Дякуємо усім учасникам «Зразкового художнього колективу» фольклорного гурту «Барвінок» за те, що вони не перестають радувати нас своїми успіхами, досягненнями та талантами; їхнім батькам – за розуміння та підтримку; і, звичайно, керівнику Ірині Квітці, педагогу Олені Пасько, педагогу-хореографу Світлані Римаренко, акомпаніаторам Євгену Жевнеру, Олександру Мудраку – за вкладену душу в цих чудових дітей! Подальших вам злетів та перемог!

 

 

Коментарі

  1. Велика подяка керівникові, хореографу та аккомпоніатору цього чудового колективу! Вони створили неймовірне свято для місцевих жителів! Які голоса, яка краса, все так витончено, прекрасно! Любувалася кожною хвилиною, кожною секундою цього неймовірного фольклорного видовища! Бажаю їм всім міцного здоров’я, творчого натхнення та вдачі! Нехай йдуть в гору всі їхні починання та приносять гарний результат! Дякую за те, що дають можливість нашим дітям рости в гарних традиціях українського народу!
    ДЯКУЮ! Мама учасника колективу Ірина Ковальова

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *