У Миколаєві відкрився Міжнародний форум освітян

Сьогодні, 30 жовтня, Миколаїв відвідали педагоги з різних регіонів України, щоб взяти участь в Міжнародному форумі «Трансформація професійного досвіду педагогів-новаторів у освітні тренди майбутнього». Захід приурочено до 25-річчя нашої Академії дитячої творчості.

Форум триватиме 2 дні. У перший день його учасники познайомляться з напрацюваннями творчого розвитку дітей, які має в своєму арсеналі Академія. Педагоги також поговорять про те, як зробити творчість стилем життя. Крім того, вони відвідають інтерактивні майстер-класи. Основні заходи матимуть місце в Академії дитячої творчості. А завтра на базі Будинку вчителя відбудеться дискусійна панель «Майбутнє освіти України». Відзначимо, що до обговорення даної теми в режимі skype-конференції приєднаються й фахівці з європейських країн.

Відкриваючи форум, перший віцемер Володимир Криленко підкреслив, що директор Академії дитячої творчості Ганна Матвєєва зібрала навколо себе справжніх професіоналів, які прагнуть всебічно розвивати наше підростаюче покоління. За час своєї роботи вони розробили десятки авторських програм і стали володарями різних нагород. Перший заступник міського голови закликав учасників форуму предметно обговорити актуальні питання освітньої сфери й у ході дискусії виробити конкретні пропозиції для їх практичного вирішення.

  – Бажаю всім плідної роботи та подальших успіхів! – сказав Володимир Криленко.

До зібрання також звернулася начальник управління освіти Ганна Личко.

– Шановні друзі! Дуже приємно бачити вас усіх в одному з кращих навчальних закладів нашого міста, якому в цьому році виповнюється 25 років, – сказала Ганна Личко. – Колективу Академії дитячої творчості є чим пишатися, є чим поділитися з вами. Під час форуму ви всі зможете обмінятися своїм унікальним досвідом, щоб продовжити справу розвитку освітньої сфери України.

Під час презентації Академії дитячої творчості, Ганна Матвєєва зазначила: їх дослідження і досвід показав, що розвиток творчого мислення безпосередньо впливає на інтелект дітей. Тому колектив школи знаходиться в постійному пошуку нових, більш дієвих форм творчого розвитку дітей. Він постійно експериментує, і цє дає свої позитивні результати.

Відділ інформаційного забезпечення
департаменту міського голови

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *