Відкриття спортивного залу та сучасного харчоблоку в ЗЗСО №36

17 січня 2020 року у закладі загальної середньої освіти №36 відбулося урочисте відкриття спортивного залу та сучасного харчоблоку за участю заступника голови облдержадміністрації з питань розвитку інфраструктури, будівництва, екології, житлово-комунального господарства та цивільного захисту Гайдаржи В.В.; голови Миколаївської міської ради Сєнкевича О.Ф.; депутатів Миколаївської міської ради; народного депута України 8-го скликання Козиря Б.Ю.; начальника управління освіти Миколаївської міської ради Личко Г.В.; голови адміністрації Інгульського району Гранатурова Ю.І.; директора департаменту освіти і науки облдержадміністрації Удовиченко О.О.; представників ТОВ «Миколаївміськбуд»; представників ТОВ «Н.Проект-ТАЙМ»; батьківської, педагогічної та учнівської громадськості.

Першим із гостей привітав Олександр Сєнкевич і висловив велику подяку усім, хто причетний до яскравого завершення будівництва. Коротко проаналізував усі види робіт, які мали місце у завершенні прибудови у ЗЗСО №36, розповів, як відбувалися роботи, як Миколаївська міська рада контролювала хід робіт та які пропозиції було внесено щодо більшого увиразнення дієвості даної прибудови. Заклад набув нового обличчя, і це в майбутньому не може не вплинути і на імідж школи як у Заводському районі, так і у місті. Крім того, висловив думку про те, що в новому залі – нові можливості для відкриття і розкриття нових спортивних талантів учнів закладу.

Вітальну естафету продовжив заступник голови облдержадміністрації Валентин Гайдаржи, який зазначив: «Спортивний зал, у якому ми зараз перебуваємо, – це чудове свідчення того, що Миколаїв плідно працює заради збереження здоров’я і майбутнього дітей».

У натхненному слові Сергія Карцева, депутата Миколаївської міськради прозвучало: «Сподіваюся, що у цьому чудовому, оновленому залі будуть проходити тепер такі уроки фізкультури, на які діти із задоволенням ходитимуть, щоб набиратися здоров’я, снаги і сили».

В урочистому параді вітань прозвучало слово Бориса Козиря з подякою до всіх причетних у завершені прибудови ЗЗСО № 36.

До гостей свята звернулася директор школи Гриньків Наталія, яка висловила слова щирої й сердечної вдячності всім учасникам, зокрема, начальнику управління освіти Ганні Личко, батьківській громаді закладу, адміністрації й педагогічному колективу за те, що зуміли довести: Ми всі разом – сильний колектив! За матеріальну підтримку, які захищають неоціненні скарби сущого і грядущого – здоров’я дітей.

По закінченню урочистої офіційної частини розпочалося святкове дійство, представлене учнями закладу, параолімпійцями міста Миколаєва. А у сучасній їдальні Анастасія Погосова – участник Мастер Шеф 2019 показала справжній майстер-клас для усіх запрошених на свято.

Батьки, учнівський та педагогічний колективи дякують усім за це свято, свято, коли здійснюються мрії! Адже високі спортивні досягнення наші спортсмени здобувають не лише шляхом тренування, а й завдяки правильному збалансованому харчуванню!

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *