Відбувся захист проекту “Еколенд для молоді” (СЮН)

11 лютого відбувся захист проекту “Еколенд для молоді” у мерії Миколаєва.

Міська станція юних натуралістів разом з партнером ГО “Веселий дельфін” взяли участь у конкурсі проектів програми “Молодіжна політика на 2019-2021р.р.”.

Міська станція юних натуралістів презентувала проект “Еколенд”, який направлений на молодь міста. Це паркова зона на території дендропарку міськСЮН, де ми плануємо висадити біля 25 цікавих декоративних рослин, які походять з Киитаю, Північної Америки, Алжиру, Іспанії.Адже у Миколаєві відсутній ботанічний сад.

Обдаровані діти з числа юннатів, студенти вищих закладів освіти міста, всі бажаючі зможуть проводити дослідження з акліматизації цих рослин та подальшого їх використання для озеленення міста.

Буде проведено щонайменше 30 екскурсій для учнів, студентів закладів освіти міста, батьків, просто жителів міста.

За період реалізації проекту ми проведемо щонайменше 10 практичних занять з розмноження та догляду за декоративними рослинами. Буде створена паркова зона для відпочинку, розміщення арт-обєктів, виготовлених з природного матеріалу разом з керівниками гуртків, а також, арт-обєкти талановитої молоді міста.

Наступні завдання, які будуть реалізовані у процесі роботи над проектом – це конкурс з ленд-арту серед молоді та проведення занять з арттерапії на території Еколенду для дітей з особливими потребами.

На заключному етапі будемо презентувати проект в освітніх закладах міста та проведемо пресконференцію.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *