Перша українська гімназія: Подарунок з автографом

Усім відомо, що найкращий подарунок – книга. Сьогодні фонд гімназійної бібліотеки поповнили книги молодої української письменниці Євгенії Кужавської (Хохлової). У 2003 році Євгенія закінчила Першу українську гімназію імені Миколи Аркаса та вступила до Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського на спеціальність «українська філологія».

Євгенія Кужавська дебютувала 2017 року з містичним оповіданням «Кальвадос». Вона – авторка біографічного роману-фентезі «Зеров. Поховальний промовець» та книжки у жанрі нон-фікшн «Микола Зеров». Оповідання «Якби не було Діни» стало пробою пера в детективному жанрі.

Роман «Справа зниклої балерини» започатковує серію «Історичний детектив». Його сюжет побудовано на основі реальних подій. Розслідування, що розгортається в Києві 1916 року, розкриває чимало таємниць і дає змогу повністю зануритися в атмосферу міста періоду Першої світової війни.

Дякуємо нашій талановитій випускниці за чудовий подарунок!!! Бажаємо творчого натхнення, великих тиражів і щедрих гонорарів!!!