Обговорення питань техніки безпеки при поводженні зі зброєю у закладі освіти

21 листопада на базі гімназії №2 відбувся методичний семінар учителів предмету «Захист Вітчизни» на тему: «Техніка безпеки при поводженні зі зброєю у закладі освіти»
Начальник відділу захисту прав дітей Яковенко В.І. ознайомив учителів з дотриманням правил безпечної життєдіяльності на уроках предмету «Захист Вітчизни» і позакласних заходах. Головний спеціаліст управління освіти Матейчик І.О. зупинився на об’єктах навчально-матеріальної бази предмету «Захист Вітчизни», порядку утримання і зберігання навчальної зброї у закладі освіти. Учитель предмету «Захист Вітчизни» гімназії №2 Четвертак О.В. нагадав про організацію виконання вправ стрільб на уроках предмету «Захист Вітчизни» і позакласних заходах. Старший викладач курсу «Домедична допомога» Миколаївського ОІППО Учень С.М. акцентував увагу щодо можливих поранень з пневматичної зброї та надання першої домедичної допомоги при них, склад шкільної аптечки й продемонстрував серцево-легеневу реанімацію. Учитель предмету «Захист Вітчизни» ЗОШ №45 довів вимоги безпеки при проведенні стрільб у стрілецькому тирі.

Управління освіти висловлює вдячність директору гімназії №2 Федоренко В.О. за створення умов для проведення семінару та старшому викладачу курсу «Домедична допомога» Миколаївського ОІППО Учню С.М. за співпрацю та цікаве насичення практичної частини семінару.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *