Як організувати дистанційне навчання за допомогою Всеосвіти?

Що робити на карантині? Звісно, можна панікувати через збільшення кількості інфікованих, або нервово ходити із кутка в куток власної кімнати, не знаючи чим себе зайняти. А можна навіть цей непростий час провести із користю. Як продовжувати займатися самоосвітою, не виходячи із дому і без страху підхопити вірус – читайте в нашій добірці.


ДЛЯ УЧНІВ

ОЛІМПІАДИ

На Всеосвіті можна пройти олімпіаду з будь-якого предмету. Хто ще не знає, нещодавно у нас стартувала дистанційна олімпіада “Всеосвіта Весна-2020″. Її розробили досвідчені фахівці Всеосвіти, аби школярі могли узагальнити набуті теоретичні знання та закріпити пройдений матеріал. До речі, ми додали до олімпіади купу цікавих фішок та нововведень.

Наприклад, відтепер до дипломів учасників за їх бажанням, можна додавати світлину .А ще –  нашу дистанційну олімпіаду можна проходити онлайн, офлайн та за допомогою мобільного додатку «Всеосвіта: Кабінет учня».

Ми гарантуємо:

  • офіційні нагородні документи
  • захопливі завдання
  • зручний формат участі
  • роботу над помилками

І звісно, цікаві подарунки та призи.

✔️3 принтери Epson L120
✔️30 плакатів «Кожен має знати».

Коли можна зареєструватися? Прямо зараз!

КОНКУРСИ

“Українське народознавство”, “фінансова грамотність”, “Я пізнаю світ”  – і це лише декілька дистанційних конкурсів, які можуть зацікавити школярів. Один із них – конкурс для школярів 1-11 класів «Основи кібербезпеки».

Він дуже важливий для школярів, бо мало вміти працювати в Інтернеті. Потрібно працювати безпечно. Питання конкурсу змушують задумуватися, аналізувати та критично оцінювати інформацію. Головна мета конкурсу – підвищити інтерес учнів до навчання та розширити знання про інтернет.

«Основи кібербезпеки» – це не лише перевірка знань про безпечне користування інтернетом, а й цінний подарунок – Конструктор Акробот.

Важливо, що реформа НУШ наголошує на розвитку інформаційно-цифрової компетентності. Вона передбачає впевнене і водночас критичне застосування інформаційно-комунікаційних технологій. Інформаційна та медіа-грамотність, основи програмування, алгоритмічне мислення, навички безпеки в інтернеті – це те, на що треба звертати увагу в сучасній школі.

Тренажер підготовки до ЗНО

Тренажер ЗНО – це сучасний онлайн-сервіс, який не лише перевіряє теоретичні знання, а й допомагає набути практичних навичок для ЗНО. Це справжній тренажер, регулярні заняття з яким натренують розум, пам’ять та допоможуть позбутися страху перед тестуванням. Продуманий функціонал дає змогу регулювати темп проходження тестів, обирати необхідний формат підготовки, а також аналізує відповіді та створює статистику успішності учня.

Ми гарантуємо:

  • повну базу тестів
  • ЗНО за всі роки в одному місці
  • необмежений доступ до тестувань з усіх предметів

А ще ви можете використовувати флеш-карти в режимі онлайн.

Вони містять інформацію з 11 предметів. Розробляючи ці картки, досвідчені педагоги врахували всі вимоги до рівня загальноосвітньої підготовки учасників іспиту. Цікава методика навчання, мобільність та зручність у використанні роблять їх просто знахідкою.

ДЛЯ ВЧИТЕЛІВ

ВЕБІНАРИ

На нашій платформі є 150 вебінарів на найрізноманітніші теми.

А це і підтримка дітей з освітніми проблемами, і математична грамотність, і булінг в освітньому середовищі – в нас ви знайдете відповідь на будь-які запитання. До речі, вже сьогодні 17 березня о 18 годині, не пропустіть прем’єру вебінару: «Екологічність у контексті дбайливого ставлення до здоров’я». Гарантуємо – буде цікаво.

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЙ

Це те, що неодмінно стане в нагоді кожному вчителю.

Важливо:

Відповідно до Порядку підвищення кваліфікації (постанова КМУ від 21 серпня 2019 року № 800 (із змінами і доповненнями, внесеними постановою КМУ від 27 грудня 2019 року № 1133)) всі сертифікати та свідоцтва ТОВ «Всеосвіта» можуть бути зараховані у підвищення кваліфікації, оскільки Всеосвіта є суб’єктом підвищення кваліфікації.

В нас є більше 50-ти курсів з таких предметів, як географія, економіка, інформатика, самоосвіта та багато інших. Лише одним натисканням ви можете самостійно їх переглянути та обрати той, який вам необхідний.

КОНСТРУКТОР ТЕСТІВ

Цей розділ дозволяє користувачам в будь-який зручний час створювати власні тести, які можна використовувати для закріплення, перевірки знань учнів, проведення самостійних і контрольних робіт.

Всеосвіта пропонує більше 1000 тестів і на знання прикметників, природознавства, множення та ділення. Та що ми вам розповідаємо! Коли ви самі можете все переглянути і перевірити свої знання.

https://vseosvita.ua/test

СКОРОЧУЙ ТА ГЕНЕРУЙ

А ще в нас є скорочувач посилань, який дозволить швидко та зручно передати учням будь яку інформацію. Наприклад, учитель роздрукував аркуші з завданнями і QR, сьогодні учні отримують одну інформацію по коду, а завтра – вже іншу: немає потреби заново друкувати аркуші.

Родзинка –  наш унікальний сервіс Передбачення.

Переходьте за посиланням, і дізнавайтеся, що хоче сказати вам доля.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *