Учениця Миколаївського ліцею №58 стала переможницею на Всеукраїнському конкурсі «GENIUS Olympiad Ukraine» та отримала грант на навчання в коледжі США

Кожен учень – унікальна й неповторна індивідуальність. Сильна та цілеспрямована Слесаренко Любов, учениця Миколаївського ліцею №58, до будь-якої справи ставиться творчо та відповідально. Постійна переможниця предметних олімпад, інтелектуалка, максималістка, ніколи не задовольняється малим і не зупиняється на досягнутому.
 
Виявляючи інтерес до предметів природничо-математичного спрямування, Любов із захопленням проводить експерименти, шукає різні шляхи розв’язання завдань.
 
Цього року учениця  отримала срібну медаль на Всеукраїнському конкурсі «Олімпіада геніїв України»: презентувала проєкт «Опріснення та очищення води за допомогою багатоступеневого гідрогелевого пристрою на сонячній енергії».
 
А влітку Любов вступила до коледжу міста Бостон The Newman School на програму навчання International Baccalaureate з грантом $120000. Вступ до американського навчального закладу передбачав складання есе, тест на знання англійської мови та надання портфоліо особистих досягнень.
 
Бостон – справжня культурна та інтелектуальна столиця, одне із старовинних міст США, саме в ньому зосереджені найкращі освітні заклади Америки, у тому числі легендарний Гарвардський університет. Нещодавно Любов отримала «бронзу» в регіональній олімпіаді Бостона з математики. Своєю результативністю наша учениця вкотре довела, що в Миколаївському ліцеї №58  плекаються справжні таланти!