Проєкт «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні»

5 закладів дошкільної освіти Миколаєва увійшли у другу хвилю проєкту «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні». Проєкт реалізує Всеукраїнська громадська організація «Асоціація працівників дошкільної освіти» у рамках СПІЛЬНО – програми Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ для підтримки сімей з дітьми, які постраждали від війни. 
 
Перші травневі дні стали найочікуванішими для вихователів, які скучили за дитячим гомоном, щирими посмішками, природними рухами малюків й їх неймовірним фантазуванням; для дітей, які поринули у різноманітну пізнавальну та творчу діяльність у колі одноліток та люблячих дорослих; для батьків, які неочікувано опинилися у цікавому водовороті життя усієї групи дітей, яке професійно супроводжують педагоги.
 
Перші слова наших педагогів з кожного садочка після зустрічі з дітьми та їх батьками: «Все відмінно! Надихалися повітрям щастя від усмішок та голосів дітей!», «Емоції зашкалюють! Дякуємо за те, що дається  можливість займатися тим, що нам подобається!»…
 
Крокуємо разом до Перемоги!