Стартував 25-й, ювілейний, всеукраїнський конкурс «Учитель року-2020»

19.09.2019 року на базі НМЦ проведено інструктивно-методичну нараду для учасників всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2020».

Присутніх привітала директор НМЦ Тарасова О.В., яка наголосила на важливості конкурсу фахової майстерності, значенні досвіду, що отримують конкурсанти. Ольга Володимирівна побажала учасникам успішно витримати конкурсні випробування.

Заступник директора НМЦ Деркач Г.І. зазначила, що в 2020 році відбудеться 25-й, ювілейний конкурс «Учитель року», старт якому був даний 16 вересня, коли почалася реєстрація учасників, що триватиме до 06.10.2019.

Ганна Іллівна ознайомила учасників наради з нормативно-правовою базою, якою регламентується проведення конкурсу, Умовами та Порядком, особливостями випробувань («методичний експромт», «методичний практикум», «тестування», «урок», «проєкт», «практична робота», «контрольна робота», «майстер-клас») по номінаціях, з яких у 2020 році відбудеться конкурс: «початкова освіта», «історія», «хімія», «зарубіжна література», «ОТМ»; акцентувала увагу на змінах у Положенні про конкурс. Крім того,  Ганна Іллівна поінформувала щодо кількісного складу педагогів, які виявили бажання взяти участь у фаховому конкурсі. Найбільш активними станом на 19.09.2019 виявилися вчителі початкових класів (7), по 3 педагога – з решти номінацій.

У нараді також взяли участь конкурсанти: Цуркіна Тетяна Валентинівна (лауреат фінального етапу третього туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», номінація «фізика») та Вольтман Євгенія Анатоліївна (лауреат фінального етапу другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2019», номінація «географія»), які поділилися досвідом участі у таких змаганнях, враженнями, презентували свої відеорезюме, надали слушні рекомендації стосовно підготовки та проведення відповідних завдань-випробувань. 

До учасників конкурсу звернулась і методист НМЦ Смирнова Наталія Михайлівна, яка запропонувала їм практичні поради від психолога.

Попереду – конструктивна співпраця з методистами НМЦ. Перший (міський) тур проходитиме з 1 по 20 листопада.

Зичимо учасникам натхнення, впевненості у собі, віри у власні сили, успішної презентації досвіду на всіх етапах змагань!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *