Відкритий міський турнір з робототехніки на платформі Arduino – 2020

Відповідно до плану роботи управління освіти Миколаївської міської ради на 2020 рік, з метою активізації різноманітних форм позакласної та позашкільної роботи з учнями, спрямованих на популяризацію робототехніки, електроніки, інформатики та програмування, формування креативного мислення школярів, реалізації їх творчого потенціалу в області нових інформаційних технологій 27 лютого 2020 року на базі міської станції юних техніків м. Миколаєва проведено відкритий міський турнір з робототехніки на платформі Arduino серед здобувачів освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Миколаєва.

У заході прийняло участь 16 команд із 7 закладів загальної середньої та позашкільної освіти м. Миколаєва та 3 заклади загальної середньої освіти Вітовського району.

Турнір складався з етапів різних рівнів складності. Молодші школярі виконували завдання на програмування готових моделей. Учасники старшої групи отримали однакові базові набори Adruino, з яких їм необхідно було за обмежений інтервал часу зібрати моделі із заданим функціоналом і запрограмувати її.

Всі команди, які приймали участь у турнірі, застосовуючи знання, проявляючи наполегливість та кмітливість, долали етапи турніру. Захід завершився оголошенням журі попередніх результатів змагання та нагородженням всіх учасників солодкими призами. Міська станція юних техніків дякує керівникам команд за популяризацію робототехніки, електроніки та програмування серед учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївщини.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *