Ukraine Global Scholars оголошує набір 2020

Ukraine Global Scholars (UGS) — неприбуткова організація, що допомагає українським учням та ученицям здобути повні стипендії для здобуття освіти у престижних школах та університетах США та світу. У цьому році команда UGS планує обрати 50 молодих українців, що вже восени вступатимуть до американських навчальних закладів. Перший етап відбору триватиме до 15 квітня.

За п’ять років існування ініціативи, 76 фіналістів та фіналісток UGS отримали гранти загальною сумою у 20 мільйонів доларів, що покривають вартість навчання та проживання за кордоном. Фіналісти та фіналістки UGS безкоштовно навчаються у приватних школах-пансіонах (Phillips Academy Andover, Deerfield Academy, Choate Rosemary Hall тощо), а також у престижних університетах, таких як Harvard, Stanford, Columbia, Dartmouth, NYU Abu Dhabi та інших.

Що дає участь у Ukraine Global Scholars?

  • Професійну та безкоштовну допомогу під час вступу в найкращі школи-пансіони та коледжі США та світу;
  • Підтримку під час навчання за кордоном, включно із розміщенням у хост-родинах під час канікул, коли школи закриваються;
  • Допомогу із пошуком літніх стажувань у найкращих компаніях України;
  • Членство та доступ до всіх ресурсів однієї з найуспішніших спільнот України із глобальним мисленням та можливостями.

Хто може подати заявку? 

Кожен український школяр чи школярка, які зараз навчаються у 8-11 класах загальноосвітніх шкіл, володіють англійською мовою та хочуть повернутися до України після навчання за кордоном, мають спробувати свої сили. Якщо ви є учасником предметних олімпіад, різноманітних позакласних конкурсів, спортивних змагань, волонтерських проектів, або вже заснували власний стартап, не забудьте зазначити це у вашій заявці.

Як пройти відбір?

Після першого туру (заявка із декількома есе) на вас очікують онлайн-тести з математики та англійської мови, що схожі на тести SAT та TOEFL. За цим слідує останній раунд – два інтерв’ю з волонтерами та засновниками програми.

Для порад із написання есе та заповнення заявки можна переглянути онлайн-курс UGS, що знаходиться у відкритому доступі на платформі Prometheus. Також радимо слідкувати за сторінкою програми у Facebook і Telegram каналом, де фіналісти та фіналістки програми відповідають на поширені запитання.

Дедлайн подачі заявок — 15 квітня.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *