Конкурс настільних ігор з громадянської освіти

В Україні стартував конкурс серед вчителів та школярів на розробку настільної гри, який оголосила громадська спілка «Освіторія» разом з Програмою «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

У конкурсі можуть взяти участь команди з учителів та учнів 7-11-х класів, які цікавляться питаннями громадянської освіти.

Організатори конкурсу чекають результати роботи вчителів громадянської освіти, права та історії, які викладають у 7-11-х класах та готові разом з учнями створити інтерактивну навчальну гру для розвитку громадянських компетентностей учнів.

Гра має навчати поваги до прав і свобод людини, громадянської культури та культури демократії, культури здорового способу життя, екологічної культури, дбайливого ставлення до довкілля, критичного мислення, комунікаційної обізнаності тощо.

Для участі в конкурсі потрібно:

  • зібрати групу до 5 учнів 7-11-х класів + вчитель-наставник;
  • зареєструвати команду до 22 квітня за посиланням;
  • прослухати вебінар від гуру створення настільних ігор, яка розкриє всі секрети (про вебінар буде повідомлено додатково);
  • розробити власну неповторну гру та надіслати її в електронному форматі до 4 травня на адресу: [email protected].

Увійдіть у ТОП-3 найкращих, виграйте подарунки та отримайте свою гру! Найкращі ігри поширять серед шкіл по всій Україні.

Переможців буде оголошено 23 травня 2020 року.

На вчителів-переможців чекають:

  • І місце – потужний ноутбук;
  • ІІ та ІІІ місця – сучасні планшети.

Також учні трьох команд-переможців отримають корисні гаджети — фітнес-трекери або навушники.

Ігри команд-переможців опублікують в онлайн-журналі «Освіторія.медіа». Переможців також очікує захоплива edutainment-програма від «Освіторії».

У разі виникнення питань звертайтесь до менеджерки проєкту Ольги Нагорнюк. Телефон (096) 436-56-34; e-mail: [email protected].

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *