Миколаївські школярі змагатимуться в Zoom за звання «ЕКОШКОЛА РОКУ 2020»

mkrada.gov.ua

10 грудня Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» спільно з КУ «Агенція  розвитку Миколаєва» за підтримки Миколаївського міського голови Олександра Сєнкевича оголосять результати конкурсу «Екопатруль – кращі практики» та рейтингу «Екошкола року 2020». Організатори визначать кращі школи міста Миколаєва під час онлайн трансляції, які протягом року успішно реалізували екологічні ініціативи у своєму навчальному закладі, враховуючи й дистанційну форму активностей. Генеральний партнер – компанія PepsiCo Україна.Вперше дистанційно 10 грудня 2020 року з 14:00 до 18:00 відбудеться щорічний проєкт «Екопатруль кращі практики», який об’єднає активних школярів з міста Миколаєва та с. Мішково-Погорілове. Учасники презентують напрацювання перед організаторами та журі, а вболівати можна буде за команди під час прямої трансляції на сторінці https://www.facebook.com/Schoolrecyclingworld. Після цього буде оголошено переможця рейтингу Екошкола року.

«Заявки від учасників приймаються до 5 грудня. Заповнити онлайн форму можна за посиланням:https://cutt.ly/TgMchpq. У ній потрібно подати презентацію у форматі PowerPoint і відео з представленням команди або соціальним роликом на еко тематику до 1 хвилини. Виступ кожної команди шкіл відбуватиметься за допомогою програми Zoom і триватиме 5 хв із можливістю демонструвати презентації» розповіла Анна Ганжул, в.о. директора КУ «Агенція розвитку міста Миколаєва», керівник проєктів School Recycling World у місті Миколаїв.

Вимоги до оформлення та рекомендації щодо участі можна знайти у Положенні за посиланням:https://cutt.ly/JgMvmxZ.

«У ході конкурсу учасники будуть презентувати свої напрацювання та активності за 2020 рік, що були реалізовані командою Екопатрульних. Серед них Всеукраїнські проєкти School Recycling World та ті, що були реалізовані під час карантину», – коментує Ксенія Ренчковська, очільниця Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World» в Україні.

На основі презентованих кращих практик, серед закладів загальної середньої освіти Миколаєва  буде сформований рейтинг, а найкращі учасники боротимуться за 1-3 місця та звання  «Екошкола року 2020».

«Ми з нетерпінням чекаємо на презентацію кращих практик. А це цілий рік активної роботи, самостійного залучення ресурсів, просвітницької діяльності в незвичних дистанційних умовах та з дотриманням карантинних норм й обмежень. Учасники проєкту варті того, щоб їхній приклад наслідувала вся країна, а їх еко відповідальність надихахала тисячі громадян», – додає Юлія Мархель, засновниця Міжнародного молодіжного руху «School Recycling World».

Агенція розвитку Миколаєва

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *