Для школярів створили онлайн-табір «Назустріч Європі»

osvita.ua

Онлайн-табір європейської молоді запрошує школярів до участі в програмі «Назустріч Європі! Толерантність та інклюзія».

Участь у десятиденному онлайн-таборі можуть узяти активні та допитливі підлітки 11–13 років, у тому числі з інвалідністю та особливостями розвитку, мешканці сіл і містечок, діти, що переїхали через конфлікт на Сході України.

За словами організаторів, табір створений для юних лідерів, які мають бажання ознайомитися з темами толерантності, інклюзивності, демократії, інновацій, екології, здорового способу життя.

Учасники табору дізнаються, як своїми вчинками сформувати суспільство, де комфортно кожному, а також знайдуть активних і заряджених змінювати світ друзів у кожній області України та старших знайомих серед волонтерів з ЄС, які розкажуть про свій досвід і навчатимуть європейських мов.

У зв’язку з пандемією захід відбуватиметься на спеціальній онлайн-платформі. Вона була створена саме для цього табору, тому працює на всіх комп’ютерах і смартфонах.

Також учасники зможуть користуватись мобільним застосунком, де вони будуть грати та розбудовувати своє місто.

Онлайн-табір триватиме 10 днів: з 21 червня до 2 липня 2021 року. Зустрічі дітей відбуватимуться щодня з 10:00 до 15:00, з перервою на обід з 13.00 до 14.00.

Заявки приймаються до 31 березня 2021 року.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *