Учителів малювання запрошують на онлайн-інтенсив

osvita.ua

PinchukArtCentre і Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової запрошують учителів образотворчого мистецтва на ІІІ онлайн-інтенсив у межах програми WALLFALL. 

Курс розроблений з метою представлення та популяризації інноваційних методик викладання візуального мистецтва, які дозволять отримати теоретичні та практичні навички для урізноманітнення процесу викладання.

Учасники познайомляться з авторами новітніх освітніх методик, візьмуть участь у воркшопах від сучасних художників і провідних викладачів мистецтва, отримають підтримку психологів, а також матимуть можливість долучитись до онлайн-обговорень з лекторами інтенсиву.

Інтенсив розрахований на 50 вчителів з усієї України. Їх буде обрано з претендентів, які подадуть заявки на участь за посиланням.

Спікерами та лекторами інтенсиву будуть засновниця Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слава Фролова, авторка та ведуча освітніх програм для дітей з інвалідністю в PinchukArtCentre Ольга Шишлова, художниці Алевтина Кахідзе, Катя Бучацька, Оксана Садовенко, художник та куратор Єгор Анцигін.