Молодь запрошують до участі в програмі UPSHIFT

osvita.ua

Інноваційна програма для підлітків та молоді UPSHIFT запрошує молодіжні команди для розробки власних екологічних проєктів.

Учасники отримають можливість залучити фінансування до 50 тисяч гривень й менторську підтримку на впровадження проєктів.

Узяти участь в програмі можуть команди з 3–5 учасників віком від 14 до 21 року з усіх областей України.

Учасники програми шукатимуть інноваційне рішення проблем, що пов’язані з захистом довкілля та зміною клімату та отримають навички 21 століття: навчитися працювати в команді, аналізувати проблеми та розробляти проєкти.

Також молодіжні команди у супроводі ментора розроблять власний еко-проєкт, отримають фінансування та менторську підтримку для його реалізації, і тим самим започаткують соціальне підприємство або громадську ініціативу.

Заявки команд, які подаються на програму, обов’язково мають стосуватися зміни клімату та захисту навколишнього середовища.

Учасники повинні описати проблему, яка хвилює їх або їхню громаду, наприклад: забруднення повітря, водойм та ґрунту, неекологічне споживання, відсутність інфраструктури для сортування та переробки сміття, втрата біорізноманіття, нераціональне використання природних ресурсів, збільшення кількості відходів у зв’язку з пандемією COVID-19 тощо.

Більше про програму UPSHIFT можна дізнатись на сторінках програми в Фейсбук та Інстаграм, або за номерами телефонів: (067) 353-32-31, (050) 510-14-40.

Дізнатися деталі про умови участі можна за посиланням.

Набір для участі в програмі триває до 12 вересня 2021 року.

ПОДАТИ ЗАЯВКУ