Палац творчості учнів: отримали два набори сучасного конструктора LEGO Mindstorms EV3

Подарунки – це завжди сюрприз і несподіванка. А для вихованців гуртка «Робототехніки» (кер. Зобова І.О.) Палацу творчості учнів отримати два набори сучасного конструктора LEGO Mindstorms EV3 – подвійний сюрприз!!!Саме такі необхідні і корисні набори отримали вихованці гуртка від голови Миколаївської обласної державної адміністрації Віталія Олександровича Кіма. Які передали від його імені керівник патронатної служби Олександра Кукуруза та прес-секретар голови ОДА Вікторія Олійник. За словами прес-секретаря, Віталій Олександрович Кім з розумінням поставився до особистого звернення батьків вихованців гуртка «Робототехніки» про необхідність придбання конструкторів, які допоможуть дітям вдосконалювати свої знання і навички в комп’ютерній сфері.

«Віталій Олександрович, як батько трьох дітей, розуміє важливість розвитку нестандартного критичного мислення юних хлопців і дівчат та підтримав креативних гуртківців бажаним дарунком», – додала Олександра Кукуруза.

Завдяки такому подарунку юні дослідники відкриють для себе нові тайни складного, і в той самий час, такого цікавого світу комп’ютерних технологій, що допоможе в майбутньому малюкам брати участь та перемагати у всеукраїнських і міжнародних конкурсах з робототехніки, програмування.

Слова вдячності висловлюють керівник гуртка «Робототехніка», вихованці та батьки за небайдужість, підтримку юних талановитих дітей та їх бажання розвиватися на благо своєї Держави.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *