СЮН: ЗУСТРІЧ ІЗ ВІДОМИМ ПРИРОДООХОРОНЦЕМ ОЛЕГОМ ДЕРКАЧЕМ

18 лютого 2021 року у День екології у приміщенні Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького відбувся захід “Відомі природоохоронці сучасної Миколаївщини. Олег Деркач”.

До участі в заході були залучені студенти Миколаївських вузів, педагоги та вихованці гуртків, випускники міської станції юних натуралістів, представники закладів культури, громадських організацій, органів державної влади і місцевого самоуправління.

Учасники ознайомилися з життям і діяльністю видатного науковця, еколога і громадського діяча, заслуженого природоохоронця України, директора Регіонального ландшафтного парку “Тилігульський”, талановитого фотохудожника О. Деркача.

У 2005 році вихованці гуртків міськСЮН, переможці екологічних олімпіад, конкурсів МАН, стали учасниками молодіжної екологічної експедиції “Бузький Гард”, яку очолював О. Деркач. Основною метою заходу було залучення обдарованої молоді до вирішення екологічних проблем регіону, сприяння створенню національного природного парку “Бузький Гард”.

Вихованці гуртків міської станції юних натуралістів також були залучені до заходів із збереження біологічного і ландшафтного різноманіття на Кінбурнській косі, Тилігульськму лимані.

Не всі випускники міськСЮН стали екологами, ботаніками, зоологами, але на все життя у всіх них залишилась активна життєва позиція, свідоме ставлення до навколишнього середовища.

Педагоги міської станції юних натуралістів щиро вдячні Олегу Деркачу за вклад у справу виховання молоді.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *