КЮМ: Всеукраїнський онлайн-семінар

03 березня 2021 року Клубом юних моряків із флотилією проведено Всеукраїнський онлайн-семінар «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді в умовах сьогодення», який відбувся в прямій трансляції на платформі Zoom.

Директор закладу Приходченко О.В. звернулася до учасників заходу з привітальним словом і повідомила, що 30 березня відбудеться урочисте відкриття перших в Україні заочних Всеукраїнських змагань з військово-морського багатоборства серед команд флотилій та клубів юних моряків, присвячених 76 річниці Перемоги у ІІ світовій війні.

Завідувач методичного відділу Приходченко В.Ю. ознайомив з порядком проведення змагань, метою, завданнях, принципах, основних тенденціях, методах, формах, засобах і сучасних підходах організації національно-патріотичного виховання учнівської молоді в закладах позашкільної освіти в умовах сьогодення. У практичній частині за допомогою програми «Trenager» було презентовано проведення етапу «Кращий штурман».

У заході взяли участь представники з 5 міст України: Миколаїв, Одеса, Кам’янське, Енергодар, Харків. За підсумками роботи учасникам семінару надіслано навчальне відео з демонстрацією проведення етапів змагань онлайн в режимі реального часу.

Учасники відзначили високий рівень та ефективність таких зустрічей, наголосили на необхідності проведення їх в майбутньому та висловили подяку організаторам.

Висловлюємо слова вдячності всім, хто долучився до нового формату проведення змагань!!!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *