СЮН: Свята та будні гуртка «Школа життєвої компетентності»

Програма гуртка “Школа життєвої компетентності” охоплює різноманітні тематики, які актуальні і значимі для задоволення широкого спектру індивідуальних освітніх потреб підлітків та молоді, відповідно до їх здібностей.

У процесі навчання і виховання в гуртку відбувається розвиток соціального становлення, збагачення й удосконалення суб’єктивно-особистісного та духовного світу вихованця.

У дітей є можливість брати участь у цікавих тренінгах: «Здоровий спосіб життя», «Я мрію», «Моя майбутня сім’я», у розвиваючих та креативних іграх, квестах, вікторинах тощо. Також, беруть участь у обласних, Всеукраїнських, Міжнародних конкурсах, де посідають призові місця “Спостереження за програмою Globe”, “Птах року”, “Квітуча Україна”, “Плекаємо сад” та інші.

Вихованці гуртка були запрошені до Обласного Палацу культури на виставу «Новорічна казка». Діти весело та цікаво провели час та отримали подарунки.

Під час Новорічних та різдвяних свят, вихованці приймають активну участь у культурному житті міськСЮН та мікрорайону Широка Балка.