Дрони-камікадзе для Збройних сил України

Миколаївська міська організація профспілки працівників освіти, профспілкові комітети закладів освіти міста з самого початку війни різними способами допомагають як Збройним силам України, так і членам профспілки, майно яких постраждало від ворожих обстрілів.
Неодноразово перераховувалися кошти на потреби ЗСУ, виділялася матеріальна допомога на лікування поранених бійців із родин наших освітян та допомога у зв’язку з загибеллю рідних.
Наразі, враховуючи нагальну потребу Збройних сил України на дрони, президія міськкому профспілки прийняла рішення здійснювати адресну допомогу в придбанні дронів-камікадзе безпосередньо в бойові частини на фронт. Всі профспілкові колективи підтримали пропозицію і включилися в цю акцію вдячності нашим військовим.
Перші три дрони-камікадзе, акумулятори до них, хімічні грілки, малюнки, поробки, обереги, зроблені нашими учнями і вихованцями, вже відправлено на позицію ЗСУ.
Бійці з подякою отримали дрони та окрема вдячність прозвучала за дитячі поробки, бо вони підіймають бойовий дух! Свою штаб-квартиру воїни прикрасили дитячими малюнками, а рюкзаки – оберегами.
Робота триває!